Gold member

Blev guldmedlem på SF idag. Fick mitt nya kort, men mitt namn på. Jag älskar bio, och N går relativt ofta.
Väldigt mysigt nu under vintern och när man behöver komma bort lite.

Inget man behöver diskutera ..

eller analysera för att förstå att jag har vänd på dygnet. Klockan är nu fem och jag är inte trött för fem öre. Vill inte ens veta vad kommer hända när klockan blir åtta. En trött Regina, det är vad det blir! Skulle kunna gå ut och träna nu, haha årets skämt. Men gymmet har öppet, tyvärr så ligger den 50 m från Göteborgs sliskigaste gata. Har nu sett två NCIS avsnitt, en film -Easy A och bytt ringsignal på mobilen. Måste säga att filmen var sevärd, fick mig att tänka till. Ska försöka göra mitt bästa för att dokumentera dessa funderingar längre fram under dagen. Skulle vilja säga påminn mig, men det lär inte hända. Folk bara läser, never a comment. Oh well, jag tar det jag får och det med glädje ska ni veta :).
Här har ni min nya ringsignal.
Hörde den i den filmen, btw vilken vovve :/

Baby you a firework


Deprimerande dag..

Vilken skiitdag! Helt ärlig, utan tvekan en riktigt dålig dag. Vet inte ens vad jag ska skriva, önskar att B var här så man kunde få prata ut. Måste erkänna att för första gången på länge börjar träning göra mig förvirrad, men lyckades hitta några övningar på Youtube med min favorit tränare. Förhoppningsvis förenklar det träningen något och ger resultat. Är något av en dyslektiker nuförtiden och har svårigheter att ta in saker i huvudet, och därmed kör jag på få övningar men med fler reps. Hur kan man inte älska Jillian?

Inspirerade

Nästan dessa godingar kan ni hitta hos novaqueen just nu.
För att vara enbart en inspiration måste jag säga att dem ser väldigt lika ut. Eller är inspiration detsamma som direkt kopia ? Oh well, där har ni dem. Oavsett, så ser dem väldigt bra.

Min favotit


Oh, it is just brilliant!

Såg nyss på Oprah igen och fick åter igen motivation för en tanke som jag har flirtat väldigt länge med!  En tanke som går ut på  att äta nyttigt och verkligen försöka tänka på ens val när det gäller kost. Misstolka inte mig nu, jag gör inte detta för att gå ner i vikt eller något i den stilen utan för att jag vill ta hand om min kropp, må bra och äta bra mat. Jag älskar mat, och därmed är det inte mer än logiskt att jag faktiskt väljer att äta riktig mat.
Det verkar som att det är många som inte förstår innebörden av näring och dess koppling till den mat som vi får i oss varje dag. Nu för tiden äter man mycket skräpmat och halvfabrikat, något som ger vår kropp 0 när det gäller näring. Vi får i oss massa tillsatser i form av socker, konserveringsmedel, färgämnen och smakaromer. Det är inget jag vill äta. Hellre mer tid och något mer i kostnad men att äta naturlig mat. Varför köpa färdiga köttbullar när man kan göra egna? Varför sitta och äta massa äckliga saker som inte ens riktigt kan jämföras med äkta vara? Några smarta tips när det gäller kost:
1. Ät skräpmat, men tillaga det själv.
Det är väldigt lätt att äta onyttigt nuförtiden för allt går att köpa precis runt hörnet, men om du tillagar allt själv kommer intaget av skräpmat minska..ofta att något kommer orka laga allt sådan varje vecka. Och inte fuska med micro som en viss betydande person till mig gör!

2. Kolla vad maten innehåller!
Ät inget som du knappt själv kan uttala och som inte innehåller dem ingredienserna som matvaran ska föreställa t.ex guacamole. Det är godare att göra den själv, även om det tar lite mer tid. Dock är det värt det!

3. Satsa på hemlagat.
Hellre att maten tar längre tid att göra, men att du vet vad den innehåller.

4. Ät med måtta på buffé och välj dessa noga.
Kul med buffé, men var noga med att du kan äta för en hel vecka på dessa dvs kaloriintaget på dessa är inte jättebra i längden.

Något i stil med detta kan man ha i åtanke när man köper eller äter mat. Att ha koll på sin kost bör inte förknippas
med viktidealet. Näringslära är hur viktigt som helst för en människa, precis lika viktig som matematik. DÅLIG KOST KAN BLI DÖDLIG, den kan leda till bl.a. övervikt, diabetes, hjärtinfarkter och den kan få din insida må riktigt illa. Man ska inte glömma att ens inre ålder räknas och den är viktig. Bara för att man är 40 år på papper betyder inte att ens insida håller med. Ta hand om dig och din kropp.
Gott, men är också något man kan göra hemma.
Fräschare, godare och nyttigare!

Nothing else to say

Oh kära vänner. Vad ska jag skriva? Kan berätta lite om mig helg. Yeah, I know helt tråkigt för er..men kommer inte på något annat att skriva! Hade nämligen en jättebra helg som bestod av vänner, god mat och film. Igår blev det Harry Potter. Var helt nöjd med filmen, synd bara att den är så himla kort. Känns som att jag lätt hade kunnat sitta där i två timmar till. Hoppas nästa film kommer snart! Imorgon blir det muffinsbak, och annat mys. Har lite överraskningsplaner på gång, men dessa kommer absolut inte avslöjas i bloggen.

I wish

Jag önskar just nu att jag hade tyg, massa tyg. Jag vill sy som en galning just nu, men vågar inte förstöra det tyget som jag har just nu. Vill lära mig att sy ordentligt innan jag sätter mina fingrar i det farligt snygga tyget. Synd att man inte kan lära sig sådant på två minuter. Hade det varit möjligt så hade jag nu haft massa nytt i garderoben. Oh well, får försöka lära mig så snabbt jag kan. Här kommer lite bilder som ger mig inspiration för kläder som jag vill sy!

Fotografi

Sitter här och tänker tillbaka på gamla goda tider. Saknar att fota så himla mycket just nu. Var inte direkt någon proffsig fotograf så, men jag gillade verkligen att fota. Det känns great att skapa något eget, visa sin syn på saker och kunna hänga upp något eget på sina väggar.
Min favoritbild. Tyvärr så tog min morbror den, men jag låg bakom idén.

Det snöar ute..


Sommar 2010


Bad girls like her


A sad story

Hur kan man fall på bara några dagar? Hur kan man falla isär bara sådär? Det är sant det dem säger, ibland kan man inte hantera sanningen. Men när man vet den, och den har satt sig fast som en jävla fästing då är det svårt att blunda för den. Det är svårt att försöka glömma något, förtränga, när man vet att den lilla jäveln sitter på ens rygg och sakta suger en blod. Men man vet att någon dag måste man försöka vara optimistisk och hoppas på att jäveln får nog snart och lämnar en ifred. Man hoppas att den bara försvinner, men ändå vet att det kommer inte sluta bra och att man inte kommer ha något annat val än att göra sig av med den.

The Pretty Reckless

Här får ni lite musik av The Pretty Reckless, där Taylor Momsen även känd som Jenny Humphrey sjunger. Måste säga hennes röst är helt okej, men önskar bara att människan kunde slänga på sig lite mer kläder ibland.

Det lilla extra!

Om du en dag får för dig att du vill utmärka dig lite extra, se lite extraordinär ut då har jag precis rätt video här för er! Bor ni i Göteborg så kommer ni i stort sett vara nästan dem enda med sådant unikt utseende.

Helt crazy..

Rensade min data från massa s.k. "frestelser" idag. Facebook kontot inaktiverat, massa länkar och genvägar borttagna och ersätta av andra mer "nyttiga" länkar. Känner mig så himla stolt. Måste bara vända på dygnet nu och komma igång med allt.  Önskar bara att jag visste hur man kan blockera vissa sidor, då hade jag nog minskat användningen av datan med ca 60 %. Sakta men säkert vill jag anamma en helt ny livsstil, i alla fall under ett tag. Tycker att facebook tar upp alltför mycket tid. Visst är det en socialgrej, men helt värdelös. Kommer nog aktivera kontot senare om någon månad, dock hoppas jag på att vid den tiden så sker någonslags förändring inom mig.
Kan berätta att när jag gick i ettan på gymnasiet var jag besatt av msn, men det beteendet gick avverka ganska snabbt när jag såväl försökte. Därmed försöker jag samma sak med bloggar och facebook.  Tror jag var inne på den hemsidan 20ggr om dagen, helt utan överdrift! Sådan slöseri med tid!
Lögnare! Slöseri med tid och lika beroende framkallande som cigg.

Det vackra i det udda

Fick ett personligt genombrott idag. Fick en belöning idag. Är rädd att somna och vakna till den gamla jag. Känner mig så lycklig. Vill inte gå tillbaka till samma gamla ställe. Vill utvecklas, bli bättre och framförallt bli den jag är i mitt egna huvud. Äntligen lite motivation, lite perspektiv på saker och ting och rätt syn på livet. Det inte att jag pratade utan dem orden jag sa, dem orden ni sa..
Vill stanna här för evigt.

His..

His kiss
Hiss touch
His love
His hands
His hugs
His everything

Inside my box

Är helt seg, trött och sjuk just nu. Har en hel massa tankar just nu. Vill få gjort så himla mycket, men lyckas med knappt 1%. Inte alls effektivt.

Strenght & beauty


Sorgligt och helt jävla löjligt!

Blir så himla arg när jag tänker på en viss sak, nämligen den svenska flaggan. Att det ska vara en sådan stor sak en en svensk person vill sätta upp svenska flaggan. Det är helt löjligt att handlingen många gånger klassas som rasistisk. Detta tyder på att det är för få som vågar visa kärlek för sitt land och ha flaggan i sitt rum eller på balkongen. Vad sägs som att främja en nyttig relation till den svenska flaggan? Wtf, det här är Sverige och svenskar. Diskriminering på högsta nivå!
Varför är det acceptabelt att någon som kommer från Irak, Grekland, Turkiet eller Norge får sätta upp sin flagga utan att klassas som rasist? Helt jävla sjukt! Vilken jävla frihet va? Svenskar ska kunna vara stolta över sitt land och inte behöva vara rädda att visa det.
Finns det någon annan som förstår hur sjukt detta är? Hur roligt skulle du tycka om du satte upp ditt lands flagga, i ditt land och blev sedan kallad rasist? Skulle detta funka i Grekland? Eller något annat land som t.ex. Italien? Jag tror inte det!
Man ska inte att stämpla alla som rasister, nazister eller nationalister, för att alla är inte det. Dem orden är inte att leka med.  Sluta ge svenskarna skit för saker som dem inte har förtjänat. Visa lite tacksamhet och ödmjukhet. Det är en flagga ffs!

Sen när blev man rädd..

för att skriva? Länge har jag avstått från att skriva uppsatser på bloggen. Jag var rädd att läsaren skulle bli uttråkad, men det är en tanke som jag har bestämt att spola ner i toaletten. Orden är mycket mäktigare än vad man tror, man ska absolut inte underskatta ordens förmåga. Dock ska man skilja på ord och ord, precis som man ska skilja på klotter och graffiti. En uppsats på allt som man har gjort under en dag innehåller kanske inte den värdefulla inspirationen som kan utvinnas ur en text, men man ska självklart dra alla över en kant. Skriv mina vänner, och skriv mycket. Sätt era tankar ner på papper och dela med er.

In love with beautiful things..

Jag får seriöst ångest när jag ser denna bild. Så himmelskt fina, underbara och galet snygga ringar. Fina saker är min svaga punkt. Kommer aldrig förneka min kärlek för fina skor, väskor, kläder och accessoarer. Jag älskar ringar, sådana underbara varelser. Jag skulle seriöst plocka med mig 40 st från stället ovan. Varför var jag inte där? Jag har aldrig varit avundsjuk på Natascha Pyre. Verken på hennes "perfekta" kropp, svinsnygga mage, alla snygga väskor och skor som hon har eller hennes s.k. pojkvän..men att hon var på den marknaden, med dem underbara ringarna..oh. Mitt blod kokar. Är på ett så kallad shoppingförbud fram till julrean, bortsett från julklapparna då. God luck önskar jag mig själv. Ska undvika stan så mycket som jag bara kan!

If

If I dessapear for a day you will not notice
If I leave town for a day you will not notice
If I turn off my phone and not answer your calls you will not notice
If I am sad and crying..you will not notice
If I need you...you will not see it, not feel it and not notice it
You are just not there anymore



Going out..


Besviken.

Är väldigt ledsen och besviken på ett antal människor just nu, av diverse anledningar. Möjligen är jag befängd och kräver allt för mycket under omständigheterna. Dock ber jag inte mer än vad jag själv kan erbjuda. Att jag befinner mig i denna position kan bero på att jag har själv placerat mig dit. Som man bäddar får man ligga säger man, men jag undrar om jag verkligen har bäddad den här sängen. Jag brukar alltid bädda min säng på bästa sätt jag kan. Den blir alltid fin, lite slarvig i vissa hörn, absolut inte perfekt i något avseende men mer än duglig. Ska man sträcka ut sin hand trots alla besvikelser? Eller ska man bara sitta i tystnad och vara bitter? Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra eller säga. Önskar jag kunde komma ut och berätta om problemet, men det är allt för personlig för bloggen. Måste dock påpeka att alla problem för mig är personliga. Gillar inte peeka folk, har gjort det några gånger och tyckte inte alls om mig själv i den stunden. Det är skönt att skriva ner sina känslor. Det är som att prata med en osynlig vän, en som ger en råd när sista ordet är skrivet och punkten är satt.

Helt fel tid ..

att vara pank på! Pank och pank är väl en liten överdrift så, men har absolut inte råd att lägga över tusen kr på en klänning av Lanvin. Såg nyss filmen som visar upp kollektionen och blev helt kär i vissa plagg. Grymt fina kappor, klänningar och accessoarer. In love helt enkelt. Synd att sådan kärlek inträffar vid fel ögonblick..

Kan inget annat än att älska..


Formalisera

Suttit och pluggat idag. Nästan stolt. Kommer blir riktigt stolt när jag lär mig alla 80 glosor istället för dagens 10 .

This is madness.. no this is blogg.se

Skrev något fint och smart, och allt försvann. Inte alls glad. Inte alls. Kände att jag fick ett genombrott i mina tankar, men tyvärr får ni inte ta del av detta. Inte än i alla fall. Har ingen tid att återskapa mitt mästerverk.

Sena middagar

Det har alltid varit vår grej att laga mat och äta sent. Än idag älskar jag det.

Eat pray love

Såg  Eat Pray Love, en film av Ryan Murphy med Julia Roberts som huvudrollsinnehavare, för ca en timme sedan. Så vad ska man säga om denna rulle på ca 130 min? En fantastisk feel-good film.
Det finns väldigt mycket att säga om filmen. Den väcker tankar och begär av olika slag. Ett exempel är ett starkt sug för en god, fräsch pizza med tunt botten, valfri fyllning och med massa roccula och basilika på. Viljan att åka på en kulinarisk upptäcktsresa tar över en vid flera tillfällen under filmen. Jag tycker att det är underbart att filmen främjar en nyttig och älskvärd inställning till mat.
Något annat som jag hyllar med filmen är den resa som vi får följa med på. Det som ger det lilla extra för mig är att man kan höra karaktärens inre tankar genom filmen. Man hänger med mycket bättre och lär känna personen på en helt annan nivå.
Hennes tankar får mig att tänka till. Hur vet man när man är där man vill vara? Vad ska man göra när det bekväma och vardagliga inte längre känns rätt? Det funkar inte att sticka i den stunden. Hur mycket än man skulle vilja är det inte så himla lätt att dra till Indien för att be eller till Bali för att hitta kärleken.
Den viktiga frågan blir då: Hur hittar man essens i livet inom begränsade ramar? Är det ens möjligt att göra det?
Jag tycker att det är vågad att göra en sådan resa. Man vet aldrig vad man kommer hitta och inte heller om vad man kommer att förlora. Jag hade eventuellt inte tackat nej till en möjlighet att utforska världen och sina möjligheter i den, men i slutet av dagen hade jag velat ha någon vid min sida. Det gör resan till något extra, samtidigt ska man inte vara orolig över att ge sig ut i det okända. Kanske inte under ett helt år, men under ett tag. Man ska våga utmana sig själv i olika situationer. Många gånger handlar det också om att ha en balans i livet, men precis som en person säger i filmen,  ska man inte vara rädd för att rubba den för rätt saker.

admitting is the first step

Verkar som att när man erkänner något blir det lättare att handskas med. Orden kommer nu, och jag skriver ner så länge dem finns och så länge jag orkar.

Ingen lust, inga ord.

Bloggen har verkligen fått lida på senaste, men det finns inget som motiverar mig till att skriva.  Allt som händer lagras och bearbetas i huvudet. Det känns som att det finns verken tid eller lust att blogga. Den här bloggen känns ytlig, väldigt ytlig. Visst visar den en sida av mig, men jag skulle helst vilja visa en helt annan sida. Jag vill ha en blogg som motiverar mig att skriva. Jag vill kunna vara stolt över det som jag skriver. Det är jag absolut inte just nu. Får ta och göra något åt saken så fort jag får lust igen.

RSS 2.0