Besviken :/

Så himla besviken på kvalitén av vissa kläder. Tänkte ha på mig en fin kjol från Mango ikväll, men så gick den sönder vid dragkedjan. Visst går det att fixa, tror jag..men det är ändå inget man ska behöva göra innan en utgång. Tyckte så himla mycket om Mango innan, det var en rätt bra affär men har börjat märka att kvalitén går ner och priserna upp. Två tummar ner för fiaskot!

Innan tolvslaget

Ska nu äta lite smått innan kvällen, städa lite, även plugga lite, laga mat och sedan förberedda mig inför kvällen! Kläder ska väljas ut, naglar ska fixas, håret ska upp i någon snygg frisyr och kameran ska vara i beredskap. Även om nyår är inte värsta stora grejen för mig vill jag ändå försöka ha kul. Visst känns det som en ny början, man känner sig pep och tror att många lär nog säga att nu jävlar det, detta år ska bli mitt år eller att man kommer med massa nyårslöften som håller några veckor. Jag ska inte ha några nyårslöften, ska bara köra på så gott jag kan och hoppas att det blir bra.
Jag just nu..

The VS show

Många av oss såg nog detta ikväll. Jag satt bänkad prick 20.00. Aldrig i livet att man skulle missa detta!
Måste dock säga att förra årets show var mycket bättre. Kul att se Adriana Lima igen efter sin graviditet, men för att vara helt ärlig saknade jag en del andra stor favoriter! Heidi Klum ( dragit sig tillbaka för gott), Miranda Kerr, Doutzen Kroes och Merisa Miller var dem som inte kom med i år. Förra året var det roligare framträdanden och gillade faktiskt det lilla tävlingen som fanns med i programmet. Nu var det alltför mycket reklam och för lite av godsakerna! Annars var det rätt okej och tjejerna var helt klart lika snygga!

Sanningen

Det är inte lätt när det är svårt, men det finns alltid bättre tider i framtiden. Kom ihåg det när du är nere. Håll fast dig vid den tanken när allt verkar gå emot dig och du känner att du inte längre orkar kämpa. Det löser sig till slut, och allt kanske inte får den bästa lösningen men ett avslut kan kännas skönare än vad man tror. Våga satsa på dig själv, investera i dig själv och inse att ens lycka spelar en stor roll. Våga gå efter din dröm, även när du känner att du inte är värd den. När allt kommer omkring kommer du inse att du är värd kärlek, att du är värd din dröm, din framgång och allt det fina som livet har att erbjuda.

Lite av allt..

Har knappt hunnit säga God Jul innan man måste säga Gott nytt ååååår. Har nog varit klar med dem flesta om vad jag tycker om själva händelsen i år, inget sådär alls märkvärdigt. Saken är att inget tar slut eller börjar för min del och därmed tycker jag inte att det är en så stor grej. Visst är helt ok att ha kul den dagen, men tycker att allt är för hypat. Det finns en viss press att "fira" det bra, för man vill ju säga något roligt när alla frågar " Vad gjorde du på nyår?"
- Personligen får jag lust att säga: Duschade!
Folk verkar göra en stor sak av det hela, så man får väl spela med på någon nivå. Ska nog sedan ta med en funderare på vad jag vill uppnå i år. Inga nyårslöften bara, sådant är skit. Vill du lyckas med något så börja idag. När en förändring eftertraktas är det aldrig för tidigt att sätta planet i verket. Sätt bara upp några mål som du vill göra och fortsätt tills du lyckas.
Just nu sitter jag och läser The Economist för att förbättra engelskan en aning. Hjärnan är lätt lat såhär sent på kvällen.


God Jul


Perhaps some make-up?

Är sjukt sugen på att handla smink, och trots att jag nära på att behöva en ny puder är det ändå långt ifrån behovet att handla mer än så. Men visst är det helt okej att vara sugen. Titta men inte köpa.

Act like you can

Handling. Allt handlar om handling. När dem säger att du kan få allt du vill, så finns det en sanning i det men ta det inte bokstavligt bara. Om du handlar du rätt, försöker och satsar har du, jag och alla andra en möjlighet att lyckas. Dock betyder detta inte att du kan lyckas med allt på samma gång. Ordet allt har en dubbelbetydelse. Vill du lyckas med något är det inte helt omöjligt, men då måste man vara beredd på att man inte kan lyckas med allt som man gör under den perioden. Man får prioritera. Detta har jag inte gjort. Börjar känna mig något stressad och känner att kontrollen glider ur händerna. Egentligen så är jag helt övertygad om att jag låter den glida ur mina händer. Man ska vara försiktig med vad man intalar sig själv, väldigt försiktigt. Att leka med ens tankar är lika farligt som att leka med eld eller vapen. Jag har aldrig riktigt förstått när en viss person sa till mig att det daltas för mycket nuförtiden. Jag var alltid den som uppmanade att visa sina svagheter och inte självutplåna. Nu märker jag att det är kanske inte jättebra att få alla sina s.k. behov uppfyllda. Jag har daltat mig själv under en lång tid. Erkänner det skamset. Alla jävla problem och gropar på vägen har fått mig att tro att jag mår dåligt, att jag är ledsen och behöver massa stöd och uppmärksamhet. Fast jag tror att läget kan vara helt annorlunda. Visst har jag mina stunder där jag känner mig skit. Stunder där man vill bara sova hela dagen och förhoppningsvis drömma någon bra dröm som gör att det verkliga bleknar bort ett tag. Men inte mår jag bättre av att sova bort dagen, att inte möta problemet. Just nu har jag förstått att jag måste ta mig tiden att lösa mina problem och använda min tid flitigt. Man behöver inte ta på sig alla problem, men att beta av dem gör nog mycket för en i längden. Jag får sätta mig ner och göra en plan, en plan som kommer hjälpa mig att komma någonstans och lösa all skit som hänger kvar i luften. Allt sitter i huvudet och ju mer man bemöter sina inre demoner desto bättre kommer man må. Det handlar om handling. För att göra framsteg måste man handla. Man kan inte bara sitta still och hoppas på att saker löser sig av sig själva, man måste handla.

I feel like

Känner för att ha en grym utekväll. Vill se helt fly ut, ha en awsome förfest och bara dansa natten ut. Det var verkligen för ett tag sedan för mig och behovet är stort. Ingen drama, bara bra stämning och massa roligt. Vara igång halva natten sedan bara sätta mig ner, käka massa, snacka om kvällen och sedan sooova. Oh, need it to happen soooon.

Hips don't lie

Shakira, Shakira. Älskar henne och allt som har med henne att göra. Hon dansar bra, är naturligt snygg och rör sig som en gudinna. En grym artist och förebild

Incoming bomb

Får lust att skriva 100 inlägg, för har inget annat att göra. Försöker undvika facebook, ingen rolig online på msn, orkar inte läsa..med andra ord har jag inte mycket att göra just nu. Göra något nyttigt är inte alls målet, för då hade jag rensat min garderob kanske? Men naaaaah. Sitter och lyssnar sönder på en låt, Who wants to be alone, och gör inget annat. Kanske ska gå runt och titta lite på olika bloggar. Kanske hittar något "intressant".
Nej, det är inte jag på bilden..

It's like taking candy from a child

Är sjukt shoppingsugen. Väldigt passande med tanke på att jag har starkt bestämt att skära ner på mina inköp. Ska försöka planera mina köp mycket bättre samt satsa på kvalitet och inte kvantitet. Har märkt att det lönar sig mer att satsa på lite dyrare saker när det gäller vissa plagg eller accessoarer. När jag köper vissa kläder eller skor som har ett lägre pris, blir dem inte använda på samma sätt, behåller inte sin kvalité på samma vis och hänger inte med i modet på samma vis. Detta resulterar i att jag får i längden ett överflöd av saker som jag inte längre har något intresse av. Väldigt sorgligt och onödigt tycker jag. Jag är en person som är rätt kräsen med mina kläder och det känns som att jag inte riktigt får till det 100 %. Det är bland annat därför som jag har bestämt att skära ner på mina inköp och istället spara pengarna som jag lägger på alla mina kläder nu, för att kunna köpa något dyrare men också finare och med bättre kvalité. Något som jag tror lönar sig när det gäller att lägga lite mer pengar på är bl.a. accessoarer som klockor, halsdukar, handskar och väskor.
Nu tänker några av er säkert: Men jag har inte råd att lägga 2000kr på en klocka och därför köper jag en för 300 kr. Helt rätt att ni inte har, inte jag heller men det kallas sparande. Istället för att gå loss på rean, spara dina pengar ett tag och köp något som du verkligen kommer värdesätta. Jag är tacksam och glad att jag har kommit till en sådan givande insikt. För jag är helt säker på att jag kommer spara mycket pengar på detta i framtiden och sluta med massa onödiga inköp. Och detta gäller allt från hem till hygien. Jag älskar fortfarande att shoppa, men jag kommer verkligen se över alla mina framtida inköp.
Om man tänker efter så är det inget farligt, utan bara att man blir mer medveten om vad man lägger ens pengar på. Sedan ska man inte tro att bara för att det är dyrt så är betyder det att varan är super bra. Så är det inte med allt, men som det tidigare sades, så besitter vissa ting helt enkelt bättre kvalité. Så vad spelar det för roll om man har en halsduk som kostar 2000 kr? Om det är din enda halsduk och man har valt att lägga pengar på den istället för att kasta dem på andra saker så är det bara en bra sak. Överflöd är inte alltid nyttigt, något jag har insett nu på senare tid.
Det finns kläder och accessoarer till budgetpris som både är snygga, har kvalité och man vet att dem kommer hålla stilen ett tag. Det är svårt att hitta dem och det är lätt att lura sig när det gäller sådana fall. Mina s.k. budgetfynd är faktiskt klänningar från H&M. Helt prisvärda och otroligt fina. Sedan har jag gått på mååånga fällor.
Det är bra att fynda på rean också. Och det just då man ska passa på att hitta dyrare varianter som kan nu ha billigare pris. Har inskaffat mig massa fint på rean t.ex. min Guess väska och parfym. Stora prövningen blir JulREAN, ska ge er en uppdate om hur det gick senare!

Who wants to be alone


En speciell dag imorgon

Vi i ett nötskal ♥

Senaste nyheter

Senaste nytt från mig är min parfym jakt, som går något sådär. Försöker hitta parfymen som matchar ett prov som jag hittade inne i mitt rum. Hoppas jag hittar den jäkeln, för den luktar himmelskt gott. Annars pluggar jag och försöker med andra saker också. Orkar inte berätta allt i bloggen. Tycker att man ska enbart berätta saker när dem är överstökade. Jag tror starkt på avundsjuka, tro mig den existerar och förstör.

Raise your glass

Kan inte få nog av denna låt just nu. Helt grym, och sådan unik artist. Pink är verkligen en förebild, en äkta kvinna som är real och gör musik som tilltalar en. Enjoy!

Tar mig an mitt rum

Städar och lyssnar på musik. Älskar att rensa :)

I fell in love

Oh Berlin, kära Berlin. Sådan underbar stad! Ska se till att åka tillbaka så snart som möjligt. Nästa gång vill jag dock vara frisk och kry. Målet är att besöka den turkiska marknaden, se mer av staden, zoooo, äta massa gott och festa. Första resan till Berlin var så grym, ett minne för livet och det var som en liten försmak på det som staden har att erbjuda. Jag känner att jag har turistat väl, och det är dags att utforska andra områden och eventuellt återuppleva gamla godingar.

Emily DiDanato


RSS 2.0