God natt mina vänner


Vill se!


She has got the look


Millenniumtriologin

Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson är några av de bättre böcker som jag har läst. Nu när jag har läst klart alla 1902 sidor är det lite sorgligt att lämna serien bakom mig. Visst är varje bok en liten tegelsten, men den är helt klart värt tiden. Man får bekanta sig med huvudkaraktärerna, sätta sig in i otroliga historier och följa allt med spänning. Trodde aldrig att jag skulle gilla böckerna som mycket som jag gör, men om något är bra så är det bra. Rekommenderar dessa starkt!


Betyg 5/5






Turning around

Äntligen har solen tittat fram! Inte direkt jättevarmt ute, då det blåser mycket men allting känns roligare med sol. Hoppas att vulkanen lugnar ner sig, blir inte glad om Berlin resan kommer att ställas in! Känner att jag vill skriva av mig, men kommer inte på något att skriva. Vill i alla fall fokusera på mig själv en tid framöver. Känner att vissa saker har bidragit till en mindre harmoniskt stämning i mitt liv. Men det är jag som har kontrollen över mitt liv och livet är vad man gör det till så jag ska verkligen försöka göra det till något bra.

I know I can do better


Kissed by a rose


Stress


Idag var det en väldigt stressig dag och det var väldigt nära att morgondagen skulle skita sig. Är fortfarande inte helt fri från problem men det är på väg uppåt. Med rätt personer vid sin sida kan man klara det mesta, men i slutet av dagen är det fortfarande sig själv som man måste förlita sig på.

Step up 3D

Längtar!

Svart flicka, vit flicka

För ett tag sedan läste jag ut boken Svart flicka, vit flicka av den amerikanska författaren Joyce Carol Oates. Jag hade höga förväntningar på boken och blev tyvärr väldigt besviken när jag läste ut den. Den var otroligt segt att läsa och inte alls spännande. Jag älskar när en bok fångar mitt intresse. Efter att ha läst en bra bok brukar jag oftast vara väldigt glad och ännu mer sugen på att läsa, inget av detta fick jag av den här boken. Det är ingen dålig bok, bara lite väl konstig och väldigt seg att läsa. Det sämsta med den var att jag inte fattade vem som var skyldig till allt. Det är något som man gör om man är noga med att läsa mellan raderna. Svart flicka, vit flicka var tyvärr ingen bok för mig
Betyg 2/5



Just get it done!

I och med att jag kom på att det är inte torsdag utan fredag, så är det hett om rumpan nu. Mycket måste göras på väldigt kort tid. Lite tråkigt, eller väldigt tråkigt. Men så länge jag får allt gjort så kommer jag vara en väldigt glad Regina!

Completely Lost

Hur borta får man bli? Gick runt och trodde att det var torsdag idag:(

Åsikter, åsikter..sådana har vi alla

Jag älskar när vissa människor snackar skit och tror sig vara bättre än vissa andra, när de faktiskt inte är. If you gonna talk the talk, you better walk the walk, och med detta vill jag säga snacka inte skit om du själv inte är så mycket bättre. Är fallet sådant att man känner att man har något att bidra med som den andra inte har..snälla det bara öppna käften och skrika ut hur bra du är. Dock glöm inte att ödmjukhet skadar aldrig.
Ödmjukhet är något som jag tyvärr inte finner hos SVERIGES STÖRSTA BLOGGERSKA! Skriver att hon är Sveriges största bloggerska med stora bokstäver då man måste ge personen lite cred! Hon har ju f*n inget annat att komma med. Gigantiska bröst, förstorade läppar och en ny kompis varje vecka är inte någon merit direkt. Tycker att det är så himla roligt att hon sitter och trackar på Paradise Jackie just nu för att hon hade haft sex i tv. Yes, you right Kissie det är lite b-beteende att hålla på så. Jag håller med. Dock brister hon lite i sin argumentation, nämligen i hennes egna beteende. Att lägga ut sådana bilder på sig själv på nätet är inte ett bevis på att man har vett i skallen. Innan man börjar peka finger på andra, bör du kanske kolla på dig själv först! Det är också väldigt roligt att du har en miljon besökare Kissie, för att jag är helt säker på att minst 10% av dessa besöka är perversa människor som kommer ge sina könsorgan en rejäl omgång efter att ha sett den här bilden. Vissa kommer antagligen kopiera den och spara den i all evighet, och om du har tur så kanske skriver de även ut bilden och skickar den till alla sina manliga släktingar som inte har råd med en p*rrtidning eller betala för internet. Då blir du verkligen deras räddning. Jag försöker verkligen inte vara elak mot henne nu, utan sådan är sanningen. Globalisering is a  b*tch.
Gay or no gay..still is a f*ucked up behaviour.

The Goddess


They look like the real deal..

Jag älskar Ray Ban Wayfarer solglasögon. Super snygga! Tyvärr när man är en student och befinner sig i kristider så är glasögon för 1000-2000 inte helt realistiskt. Dock om du är, precis som mig, helt besatt i solglasögonen kan du ju köra på en smidig kopia. Märket Prestige har kommit ut med en modell som man kan lätt missta för ett par Ray Bans och det bästa är nog priset som är ca 5 - 10 % av ett par Wayfarers.
Jag älskar mina nya solglasögon. En fin present från babe.

What a sh*ty day!

Sådan skitdag jag har idag. Allt bara går emot mig och dagen har absolut inte varit produktiv. Ska i alla fall lägga mig tidigt idag och försöka få en bra dag imorgon. Hade varit kul med lite sol så man kan använda sina nya solglasögon. Är i alla fall glad för min nya super snygga diadem som jag köpte häromdagen. Väldigt din, perfekt till lockigt hår.

He is the only one for me


Egotripp


2 April

Det regnar! Surprise surprise!
Idag ska jag skriva klart ett arbete och sedan krya ner med en bok.
Trist att det är så dåligt väder, men bara för idag är det helt ok.

RSS 2.0