Vad är det för dag idag?


Nu har jag tagit studenten

Nu har jag tagit studenten, KAN INTE TRO DET!
Hittar inte någon större glädje i det hela heller måste jag säga. Ska plugga vidare så har inget att fira på pluggfronten, sedan kommer sakna alla t.o.m. vissa lärare. Visst kan man säga att man uppnådde något, att man ska vara stolt..om man nu har något att vara stolt över. Jag är hyfsad nöjd, mycket som kommer behöva tas till hänsyn i framtiden. Det ska bli kul att utforska världen i alla fall. Nu kommer alla vinster kännas dubbelt så bra och detsamma gäller alla blivande fall. De kommer kännas mer än innan, men vad ska man göra. Livet går vidare och det enda man kan göra är att försöka lära sig på vägen och göra så gott det går.

14 h och lite till...

Sov idag i 14 timmar. Helt otroligt, kom helt enkelt inte upp ur sängen. Måste ha varit trött. Nu ska jag tillbaka till sängen och sova lite till!  Förhoppningsvis är jag mycket piggare imorgon och kan hitta på något roligt istället för att sova bort dagen.

Sex and the City

Vissa tycker att filmen suger, men jag ÄLSKAR den. Jag är en trogen Sex and the City fan. Den första filmen hade mer komedi, den nya filmen har mer djup. Den är mer allvarlig, utmanar mer och det gäller att känna igen sig på något sätt för annars kan man inte relatera till den på något sätt. Det kretsar ganska mycket kring att vara gift osv, men i slutändan så handlar det om förhållanden och alla som har haft ett längre förhållande eller gått igenom mycket kan nog på något sätt känna igen sig.
Tycker att det är helt underbart att en väldigt konservativ kultur belyses utifrån ett västerländskt perspektiv. Det är något som jag absolut inte hade väntat mig från en glamour film. Det är kul att veta hur kvinnor på andra sidan av klotet lever.
Visst fanns det mindre bra delar med filmen, men i sin helhet var den helt underbar. Den får 4/5 av mig.


Bal 2010

I tisdags hade jag min bal. Det var helt underbart faktiskt, mycket bättre än vad jag trodde att det skulle bli. Är väldigt nöjd med utgången. Sällskapet var underbart, maten vad väldigt god, fötterna värkte inte ett dugg, stämningen var helt nice, alla såg jättefina ut..musiken kunde ha varit en aning bättre men annars var allt bra.

RSS 2.0