Моя любовь



Я люблю только тебя
ты и я навсегда через все ..

Letron - In the city


In the city


Fuck positive, let me be negative

Hade jättegärna viljat vara positiv men befinner mig i en väldigt dålig sits för tillfället. Både i skolan, i ekonomin och i tur. Vill bara lägga mig och vakna till en fridfull värld, men det kommer tyvärr inte hända. You make your own happiness. Ironiskt huh? Jag har världens existentialism ångest just nu. Jag är ganska säker på att  det fanns dagar då självaste Sarte befann sig i total förnekelse över sina egna handlingar. Nothing goes my way, och jag har fått lära mig en hel del läxor på sistone. Ett boxnings pass hade suttit så bra. Så fort jag får tid ska aggressionerna tas ut på gymmet, LÄNGTAR!

Late night studies

Vad gör man när man är sjuk på en lördag kväll? Jo, man drar ner till affären köper massa goda snacks och pluggar. Nu låter jag som värsta pluggisen, men faktumet är att jag har varit väldigt sjuk den senaste veckan och missat en hel del. Därför måste jag jobba upp mig, då ett helvete väntar nästa vecka. Dessutom pluggar jag ganska bra på natten. Idag är också första dagen då jag kan tänka klart!

Obsessed with being perfect



Jag är inte emot förändringar, men tycker att vissa är möjligen lite för extrema. Att förändra något hos en själv för att man tycker att det skulle förhöja ens utseende är en sak, men att lägga sig under kniven och förändra ens hela utseende är bara too much. Jag tror att en person som har en stark självkänsla och genuin kärlek till sig själv skulle aldrig göra något sådant. Innan man börjar skära i sig själv kanske borde man fråga varför gör jag det här egentligen? Sedan kan man alltid göra en viss mini förändring hos sig själv. Att gå ner eller upp i vikt, färga håret, se till att man har rätta ögonbrynen, snygg stil och vårdad utseende. Allt bidrar till en bättre helhet. Man behöver inte lägga sig under kniven, och man gör det så är det bra att man gör det med en bra självkänsla. Då vet man att ens förändringar kommer vara betydande, och inte en början på en rad många andra förändringar.


I'm ready to pack my bag!

Jag är så redo att packa väskorna. Snälla backa inte nu M, vi behöver detta!  3 år på Donner måste få ett bra avslut! Fan den bästa gymnasietiden, well spent thanks to you.. From Paris to Berlin. Vad är livet utan resor, kärlek, vänner eller familj? Resor ger mig en kick. Jag har en stor kärlek till stor städer. I love them.

Whitney Port


Min nya favorit stilikon. Whitney från The City har en stil som är verkligen på pricken. Jag älskar hur hon använder färgerna, matchar och hennes accessoarer make the outfit. Två tummar upp för Whitney, se hennes serie på mtv och låt dig inspireras.

Lace we love

Älskar spets. Inte all spets, men snygg spets. Haha, that makes scene, huh? Det jag menar är att spets kan se väldigt fint, elegant och dyrt ut eller så kan det se fult och billigt ut. I loove this dress. Finns en klänning från Whyred, som nu har möjligen sett på Kenza, men tycker att den är liite för utmanande. Den här däremot skulle jag klara av. Visst visar den lite mer än vad man kanske hade velat, men har man den rätta figuren och attityden för den varför inte? Hittade den på en sida på Internet, någon från USA och den kostade runt 130 dollar. Frakten skulle vara en riktigt bitch. Man kan ju drömma i alla fall;).

Some words from the heart

Ingen kan jämföras med dig. Du är tagen direkt ur mina drömmar. Du är min verkligen, helt ovärderlig, unik och speciell på alla sätt. Kommer aldrig släppa, kommer kämpa för dig in i det sista. You are my past, my present and my future. I♥U



Miss sexy thing


Limbo

It only getting worse and worse. Förhoppningsvis är jag back on track på måndag. Så mkt roligt att se fram emot. Träning, skolan och få gå ut plus två tandläkar besök! Ska nu gå ännu en god kopp av te, min 30:e för idag:)

Rock Republic


Somebody to love


Not a very good day

Är sjuk, seg och ineffektiv. This sucks måste jag säga. Min näsa rinner, nyser var tredje minut. Får boka av mitt psykologimöte imorgon och dränka mig i te, läxor och absolut inte i sömn och bloggar. Måste fan bli frisk. Jag hatar att vara sjuk, jävla vinterkyla. Kan inte somna just nu, och har kommit till slutsatsen att jag är beroende av bloggar, facebook och massa onödigt. Haha, eller så kanske är jag bara rädd för att få något gjort. Har inte kunnat fokusera alls idag, kan dock skylla det på min nykomna fina förkylning. Kan skylla på virus jäveln idag, men inte imorgon! Ska nog ta tag i mitt beroende också. Nice att jag har en tid att passa imorgon kl 9. Ska nog gå ta mina 5h av sömn.

Be happy..even if you worry


Best buy

En kavaj är ett måste i garderoben. Det är ett plagg som kan bäras till olika sociala sammanhang och passar till olika outfits. Med rätt accessoarer kan din look bli riktigt bra. Passar med jeans, så väl som med kjol och vanliga byxor och ser otroligt snygg ut med ett par fina jeanshorst. Tyvärr är en snygg kavaj ganska dyr i pris, dock finns det alternativ som H&M. De några fler som har den, men den är billigare i pris och precis lika fin som andra kavajer:)
Topshop
H&M


Sofie Farhman

Nothings is too good for me or you

Nu har jag gått 2 dagar i skolan, och det är en hel massa dagar kvar innan studenten. Sedan är det en hel massa år kvar på universitetet! Tiden går fort och jag tror inte ens att man hinner reagera innan studenten och resan till Berlin knackar på dörren. Att ha planer är nog ett bra sätt att klara sig genom jobbiga pluggtider, och framförallt veta varför man pluggar och satsar på skolan. Man vill inte sedan sitta och ångra massa. Alla bra saker är aldrig lätta att få, sedan skulle vi inte ens sätta värde på det som man kunde lätt få. Vi skulle inte gilla att aldrig bli utmanade. Livet kan inte alltid vara enkelt och perfekt. Det är ett väldigt tråkigt liv vi pratar om då. Njut och ta vara på livet, gör bra val och utnyttja tiden på jorden väl. Nothing is too good for me or for you. Space is the limit in life, never forget that on your journey to achieving your dreams in life.

Balmain dresses

I love ♥ Väldigt snygg kollektion

Copycats or what?

Ni som inte ha råd med svindyra men otroligt snygga Balmain kollektionen så kan man ju alltid vända sig till style by stars;) Tycker att det är fint att budget företag som t.ex. Gina och Style by Stars sitter och "inspireras" av vissa designers, det är synd bara att många kläder ser ut då som en hög kopierat sk*t. Det finns hårfin gräns mellan kopiering och inspiration till plagg. Oftast ser man också vilka har inspirerats och vilka har valt att vara en härmapa. Är det så att plaggen ser identiska ut i design är det plagiat! Hjälper inte riktigt att man byter färg på plagget eller tar annan färg på utsmyckningen.

Style by stars klänningen

Balmain klänningen

Destination Calabria

Heeej dudes!
Har suttit ett bra tag med min konfliktanalys idag, hela dagen on and off faktiskt. Kanske inte varit lika effektiv som jag borde ha varit, men ändå har fått en del gjort. Har massa plugg framöver och kommer vara stressad till max vissa dagar, men you know what? It's all good. Bara man har hopp och pluggar lite mer effektivt framöver så löser sig nog allt. Är på pretty good mood just nu. Vad hjälper det att sura, stressa eller flippa över? Inget blir bättre av saken! Det är istället bättre att bara sätta på en skön låt, andas in och börja jobba;). Jag kan inte hjälpa att bli stressad när jag tänker på vissa läxor, förmodligen har vissa av er samma problem? Lösningen är väl att istället för att tänka på läxan ska man göra den. Stressa inte, lägg ner kraften på läxan istället.



Videophone


SOS;varning for gorgeous ladies


Mål à la 2010

Har tänkt lite över saker som jag vill få gjort i år, och kom fram till mina både genomtänkta och ogenomtänkta mål. Nu tänker ni säkert  brokenpromises, men nej nej. Det är mål vi snackar om, inte några usla nyårslöften. Nyårslöften är så himla lätta att bryta, glömma bort och sedan helt enkelt skita i det. För mig är mål något starkare än ett nyårslöfte, det är ett måste. Det är också viktigt att skapa realistiska mål och inte bli helt wild. Det är lite orealistiskt att ta 20 stora mål att uppnå och sedan bli stressad över att man inte kan nå alla. Självklart är inget omöjligt, men ni vet vad de säger? Less is more. Det är bättre att göra få saker, men att göra de på ett bra sätt. Är ni nyfika på min mål? Well, I 'm not telling. Sorry dudes, that's my secret;).
Här är en liten ledtråd, tolka hur ni vill det;)

The belt

Jag inspireras av dessa outfits. Väldigt fina saker. Det som jag gillar mest är bältets roll i det hela, den gör en otroligt stor skillnad. Ska lätt testa detta på våren/sommaren.
bilderna är förövrigt snodda från Blondinbellas blogg:) Taaack Bella!

So many things and so little time

Jag har märkt att skapa goda vanor är otroligt svårt och kräver en hel del disciplin. Det är en ständig kamp om att göra rätta val, vara effektiv istället för att ligga på soffan och kolla på tv eller bloggar. Man vet att det inte kommer leda någonstans. Att sitta runt och göra ingenting när man har massa att göra kommer att skada en både kortsiktigt såväl som långsiktigt. Jag tror att man stressar upp sig så mycket under vissa situationer att man till slut kollapsar och gör dåliga val. Det är här som planering och effektivitet börjar spela en avgörande roll. I år väljer jag att inte lita på mig själv, i år måste jag ta den hårda vägen. Dock när man har skapat goda vanor är det himmelriket som man har uppnåt. Det är då som man inser att man har varit dum i huvudet som inte gjorde det tidigare. I den här  i sammanhanget vill jag hylla en person. Den här personen har en killer disciplin och jobbar hårt för att uppnå sina mål. Det är oftast den som pushar mig och är min räddare i nöden. Du återtar din kamp sedan sommaren, och jag hoppas att du når ditt mål. You have my support.

Boysboysboys


Lady Gaga - Monster


Some things just need a new beginning

Jag har bestämt för en ny start på bloggen. Tycke att det var passande. Vi kan inte alltid börja från början, men vi kan alla göra ett slut. Vissa saker tycker jag är helt meningslösa att skriva om medan jag vill framhäva andra. Alla ord om förändring betyder ingenting förrän som man har tröttnat på sin situation tillräckligt mycket och insett hur meningslös den är, som man är redo för en förändring. Tiden räcker till det mesta, om man vara använder den väl. Jag vill verklige ta vara på tiden i år. Jag vill sträva på att uppnå mina mål livet och jobba på mig  själv för att bli den person jag vill bli. En händelse precis före nyår visade oss alla precis hur kort livet kan vara. Den händelsen visade mig att varje dag tar man för givet den tiden om har här på jorden och med sina nära och kära.

RSS 2.0