The beauty in a flower

Bild och redigering: Najib

Glamour


Not again:(


the eye



Just me

Jag för ett år sedan. Kul att se hur man har förändrats. Inga stora förändringar, men ändå. Hittade massa bilder från nian, haha..där kan vi snacka om förändringar.

Dreams of the sea





Ocean


Seeeeeg


Otroligt seg dag.

Long summer days

Vill ha sommar. Vill kunna dra ut med vänner på långa promenader längs avenyn, åka bada och inte behöva ha på mig 10 plagg för att inte frysa ihjäl. Sommaren är den bästa årstiden. Ingen tvekan om det. Om man inte gillar sommar, det är för att man har aldrig upplevt en bra och riktig sommar.

Sherri Hill

Socker söta klänningar av Sherri Hill. Lite små dyra, men de är verkligen jättefina.
www.sherrihill.com








Kick you in the face


Summer sun


Har varit sjukt trött hela dagen. Ska nu gå koppla av  lite, läsa lite och sedan sooooova. Imorgon blir det träning och projektarbete. Så himla trött på alla läxor just nu. Längtar till sommaren. Sköna varma sommaren.

Vill ha!



Vill ha en symaskin.
Måste ha en symaskin.
Ge mig en symaskin!

Varför världen har gått och blivit ond?

Varför världen har gått och blivit ond är en fråga som man ställer sig konstant. Svaret är att för att det är så jäkla svårt att göra något bra. Det är svårare att vara hederlig än att ta någon annans pengar. Det är svårare att vara duktig i skolan än att sova bort dagen. Att skita i saker är lätt, att göra något bra är mycket svårare. Det är därför våra handlingar definierar oss.

A day at the beach


Bite me

Vad hände med att dagarna var oändliga och man hade hur mycket tid som helst? Dagarna har inte blivit kortare, antar att det är man som har fått göra mer. Man ska inte skjuta upp saker har man fått höra. Nu vet jag varför!

Glad alla hjärtans dag


You have a talent for dancing

Första gången på Karisma igår. Inte den sista! Girls pack your bags, we are going to Karisma!
Min dansbegåvade pojkvän och jag..

Problems ..

Ibland är livet lite mer komplicerad och svårlöst än vad  vad man kan ana. Dock har alla problem en lösning, den kommer bara inte alltid så snabb och är nästan aldrig enkel.

I ♥ forever21


Beauty


Hug me

I hear your voice and everything is better.

It's not over until I say that it's over


Models models, they are everywhere!


Don't you just wish that is was summer?


Dreams do come true

Vi kommer ses igen. Du och jag. Denna gång kommer jag vara äldre, jag kommer uppskatta dig mer. Denna gång kommer 1000 bilder följa med mig hem. Vad jag längtar att återvända till kärlekens, matens och modets huvudstad. Den stunden kommer vara magisk, och njutas av till fullo. Jag längtar och drömmer varje dag. Förhoppningsvis är jag hos dig nästa sommar, för att denna sommar utforskar jag nya städer. This summer the party will be in Berlin. So geat ready. This is not a summer you wanna miss.

Taking over the world

Att uppnå något bra är aldrig lätt. Man måste alltid jobba röven av sig. Dock är känslan av att uppnå någon är en av de bästa man kan känna. Jag älskar att lyckas. Det är inte så lätt, men när man så väl gör det känns det som att man kan göra allt i världen. Man ser inga hinder, utan möjligheter. Tålamod och hårt arbete kan räcka långt inom allt. Problemet är att det är få som är villiga att lägga ner det hårda arbetet.

Personligen längtar jag till väldigt många saker. Jag vet att det är otroligt mycket hårt arbete som ligger bakom mina mål och ibland skrämmer det mig. Jag vill bara somna, gömma mig under en sten eller springa i väg från allt och alla. Jag är ofta rädd att misslyckas, men det absolut ingen rimlig orsak för att ta avstånd från livet. Länge har jag följt ett onyttigt mönster i livet, och ofta har jag försökt att bryta den, hade jag till min mindre förvåning misslyckats. Jag antar att det gäller att ta små steg, hitta nya vanor och ta sig upp när man feller som gäller från och med nu. Jag orkar inte misslyckas längre, orkar inte hitta på dumma ursäkter, oroa mig för tv tider eller slösa min tid på ingenting. I slutändan är det inget man mår bra av, det är bara något dumt som man gör. Det är så mycket enklare att vara lat än att göra något. När man ovetande gör en handling och sedan fortsätter med det, så vet man helt enkelt inte att man gör fel kanske..men om man vet vad man gör och man ser konsekvenserna och ändå fortsätter då är man  delvis lat. Varför man inte har något ork kan bero på många anledningar, men någon gång måste man resa på sig.  Vi har alla ett val och jag vill surfa på riktiga vågor istället för på nätet.

Pure hotness

DV by Dolce Vita
Paris Hilton
Vince Cumato
Fergie
Dolce Vita
N.Y.L.A.
Steve Madden

Live in coulor

Sedan julrean har min garderob förvandlats till en svart liten sak. Inget jag är helt nöjd med då jag älskar färg. Ska verkligen försöka fylla garderoben med färg. Visst är svart en klassisk färg, som passar till det mesta, men det ingen vidare glad färg. Efter att ha kollat på Trinity and Susannah på femman är jag väldigt inspirerad. Ett väldigt bra program när det gäller att få inspiration och information om olika färger och hur man matchar allt snyggt. Blev nu riktigt sugen på att skaffa mig en grön blus och en rosa kappa. I'm going on a hunt, wish me luck:)


Love this outfit

Power


Ego

When you have nothing to say, don't say anything.
Post a picture and let it do the talking

Hell yeah


Sleepy I feel

Nu ska jag krypa in i sängen och sova så gott. Klockan är väldigt lite, men känner att jag vill sova och måste sova. Hjärnan funkar inte, och det blir hopplöst att försöka plugga. I vissa lägen är det faktiskt bättre att lägga sig i stället för att slösa tid på annat. Det handlar inte om kvantitet, utan om kvalité. Visst kan man skriva något nu..men hur bra kommer det vara då? Risken att man får göra om allt är stor!


City lights of Berlin


Snake


Byta kläder varje år?

På tv 8 diskuterades det av Kissie, Amir och Aschberg varför man ska byta kläder varje år. Samtidigt som jag håller med att man ska byta kläder, är jag osäker om det ska vara en helt ny garderob varje år. Jag har samlat på mina kläder under ett antal år och försöker köpa kläder som kan användas i alla år. Att köpa enstaka plagg som man verkligen tycker är snygga men håller endast för säsongen kan fungera, men inte en hel garderob. Fyll garderoben istället med bra basplagg och klassiska saker som t.ex. en kavaj. Köp saker som du älskar och matcha med fina smycken, väskor och skor. Att ha en snygg stil handlar inte om att följa varenda trend utan att vara personlig i sitt val av kläder och accessoarer och matcha bra. Bläddra i modetidningen, låt dig inspireras men känn inte att du behöver ha en helt ny stil eller massa nya kläder för att du är helt fel ute med din garderob när det gäller den tillfälliga modetrenden. Trender kommer och går, låt dina kläder stanna kvar.

Every day is a new day

Man vaknar, går till skolan, kommer tillbaka och pluggar sedan sover man..dagarna börjar flyta in i varandra känner jag. Dock är det skönt att få vissa saker gjorda. Känner att saknaden efter en viss person börjar krypa sin under skinnet. Du är bara 30 min bort, men ändå tar det en vecka att komma dit. 

It's all in your head.

Allt sitter i tankarna. Du kan få något hatad att bli älskad. Förvandla misslyckande till succé. Ta dig dit du vill. Allt sitter i tankarna. Du bestämmer hur bra eller dålig din dag är. Om du tänker att du det finns inget du inte kan göra, om du ser glasset som hälften full blir dina tankar verklighet. Våga vara den du vill vara. Våga klä dig som du vill och satsa på det som gör dig glad. Var din egna motivering. Livet är för kort för slösa tid på annat.

Sleeping beauty


1 Feb

Can this get any better? Vintern är snart slut, eller den officiella vintern i alla fall. Skitvädret kommer nog hänga kvar ett tag. Massa roligt att se fram emot denna månad och nästa. Födelsedagar, lov, fester och massa annat.
Berlin. Längtar som fan.

RSS 2.0