Fult och patetiskt!

Det här kan vara ett av det mest roligaste, men samtidigt fulaste och patetiska jag har någonsin sett! Hur dum i huvudet får man vara egentligen? Jag bara älskar att Sverigedemokraterna är så genant dumma, korkade och outbildade. Tycker att dem tar upp kampen med helt fel grupp och kommer inte ens i närheten av det huvudsakliga  problem.
Att invandringspolitiken är lite väl slapp i Sverige är en sak, men alla invandrare är inte dåliga invandrare. Framförallt så är alla invandrare religiösa! Islam är förtillfället en väldigt utsatt religion, det beror på diverse anledningar stora som små och det är ytterst synd att andra ska betala för andras val. Alla muslimer är inte Al-Qaida, alla är inte nästa Bin Laden och tro eller ej är det inte alla som vill spränga sig själva i luften. Inom Islam finns det fundementalister som alltid vill ta sina tankar ett steg längre, men sådana människor finns överallt! Dem finns i  kristendomen, judendomen, hinduismen, kommunismen, feminismen..you name it, they probably have it! Med det sagt, kanske kan man förstå att problemet inte alltid ligger i människan utan i samhällskonstruktionen. Det kan faktiskt vara så att en person blir på ett visst sätt för att samhället har format honom så. Sorligt nog gjorde samhället Jimmy Åkesson lite väl rasistisk. Man måste angripa samhället och bristerna i strukturen och inte människorna Jimmy! För vem pekar du fingret på? Tycker att de som kommer hit och missköter sig ska tillbaka, men vilka andra invandrare ska du skicka i väg härifrån? Lär dig att använda människors kompetens istället, hitta sätt för alla att känna sig delaktiga och välkomna i dagens samhälle och gå ner i grunden med problemet. Att peka på resultatet och vara missnöjd med den är lätt, men att fixa problemet är svårare men i längden lönsammare.

Oslagbart

Hej alla söta!
Har knappt hunnit komma tillbaka från semestern förrän sommarkläderna måste packas ner och läggas långt ner under sängen. Så himla tråkigt att vi inte har bättre klimat här i Sverige, men tycker att landet har många saker som länder med varmt klimat saknar. Dock hade det inte skadat med lite värme här. Då hade Sverige varit ett oslagbart land, enligt mig i alla fall.

Kvällsplanerna för ikväll är:
- tvätta min Ipod
- packa ner sommarkläder
- rensa garderoben

100 % EGO

Sitter och kollar på Bridget Jones dagbok. Älskar den filmen. På något sätt lyckas jag också lyssna på musik och blogga, samt jobba på mitt CV. Effektivitet! Förresten så tror jag att jag är kär, i min nya parfym. Fick den för ett underbart pris och den luktar himmelskt gott. Woman by Versace, rekommenderar den för alla som gillar en mild doft. Ska snart lägga upp massa saker som jag ska sälja. Så mycket skit man har hemma. Kul att se tillbaka på alla gamla saker som man har. Det går inte att missa hur mycket man har utvecklats under åren!

Kate in 1 2 3


Little thing called love

Kärlek är något underbart samtidigt som det är en skitsak. Det är som en drog. Bättre beskrivning finns det inte. Man kan ärligt talat bli hög på kärlek. Men när effekten försvinner, när personen är borta är det inte bara abstinens som man möter. Det är ett svart hål som dras in i. Man skulle betala alla pengar i världen för att få tillbaka känslan. Man skulle göra allt i världen för att få personen att komma tillbaka.  Att vara nära den man älskar är ovärderligt. Men man ska vara försiktig med att öppna sitt hjärta, man ska vara noga med vem man väljer att lägga sin tid och kärlek på. Människor är inte alltid dem tror sig vara, eller visar sig vara.
Hur många gånger har man inte mått skit över någon som man har älskat? Eller trott sig älska. Älska är ett starkt ord, och den blir starkare för varje år som går. Ju äldre man blir desto mer fattar man att när man trodde sig älska någon var det bara ett starkt tyckande. Och nu när man faktiskt älskar någon ser man att det inte går att jämföra. That's love baby. Verken kärlek eller förhållanden är lätta. Så många saker som man själv tror sig är självklara är inte alls lika självklara för någon annan. Ibland behöver man påminna sig själv om det. Ibland måste man titta extra noga för att se det goda, för att bortse från all skit och bara uppskatta den andra personen. Det händer, ibland i alla fall, att vi blir blinda. I sådana stunder ska man ge allt man har för att försöka se allt bra. För det inte självklart att din partner ska behandla dig bra. Inget är en självklarhet, inget är ett måste. Därför släpp inte när du har hittat rätt. Kämpa för den till sista andetaget.

I am Knight and you are Day.

Var på Knight and day med N. Okej film, men märker att filmer har tappat greppet om verkligheten. Fast man kanske inte kan tappa något som aldrig har haft?

Something for myself

Ska nu gå ta ett varmt bad, koppla av och sedan lägga mig i min underbara säng och kolla på Transformers. Fyndade filmen för 30 kr för några dagar sedan, helt ny också! Älskar att fynda saker. Snart får man rensa allt. Lägga undan sommarkläderna och försöka att bli av med lite saker. Ska även rensa smyckelådan. Ska nog fixa en tillfällig blogg där jag kan sälja allt. Synd att sommaren kommer mot sitt slut, men jag ser fram emot hösten. Förhoppningsvis blir det en bra höst!

Running to my love


I can if you want

Lovely people!
Det var ett tag sedan, ett långt tag. Lots of new shit in the closet och även en hel del nytt på gång. Hoppas jag orkar genomföra allt, eller det mesta. Det var skönt med en mindre paus från verkligheten. Det behövdes. Fick en hel del tankeställare medan jag tvingades att handskas med nedgång. Men man ska inte glömma att det regnar inte för alltid och att man kan klara allt så länge man försöker. Så nu ska jag försöka. Ska försöka klara av det jag vill. Let the game begin!

H&M


I miss the beach


Lovely

Känns skönt att vara hemma! Det har varit en underbar sommar med släktträff, nya platser, upplevelser och shopping. From Berlin to Moscow. It wonderful. It was magical.

1 picture 1000 words


Guess who's home?


RSS 2.0