Detta fält ska inte behöva fyllas i!

My oh my vad är det är svårt för mig att hitta lust med bloggen just nu. Är en rätt tråkig människa just nu för genomgår en seg period, lite sömn, lite aktivitet osv..
Och trooo mig ni vill inte ha mig bloggande just nu! Kommer bara höra gnäll efter gnäll..! Men ska inte gnälla än. Lite update + annat förtjänar ni.
1. Har kommit på att jag vill ha en system, igen. Helt värt när man reser, men små jobbigt att bära med den hela tiden. Dock är bilderna priceless.
2. Har vänd på dygned. Helt crazy och ovärt!
3. Hade en fotografering och fick en hel del fina bilder, mycket glad!
4. Hatade min bok om skatter. Ska läsa en ny om hjärnsparkar, och har redan läst en om livstidsdomar..
5. Alla serier är igång igeeen. Shoot mig. Är beroende.

Blue


Säääämst!

Gått och blivit sjukt, slösat min dyrbara tid på annat. Svårt att skärma sig av från omvärlden på kommando.
Längtar till april. Till värmen, till slutet. Förhoppningsvis blir resultatet någorlunda bra. Skräpning Regina!
Ska dra mig mot sängen nu, läsa om livstidsdomar i Sverige sedan soova. Har en plågsamdag som väntar på mig imorgon!

Little too much

Fick i mig lite för mycket av det goda idag. Blev råmätt på min kycklingsallad, mådde jättedåligt i två timmar efter att jag hade ätit. Ska nog komma ihåg detta nästa gång jag försöker mig på en så stor portion!

The ..?


Like a SUPERHERO!


Minnen

Moskva 2010

Bullshit or what?

Börjar en process av gymbyte just nu, har hittat ett toppen gym men grymt bra pris och killer öppettider, nu gäller det att säga upp mitt gamla kontrakt och skriva på ett nytt. Sitter nu och tittar på hemsidan till mitt nuvarande gym och det enda jag tänker är vilken bullshit! Inget av det dem skriver går ihop. Jag var rätt nöjd innan, men nu märker jag att allt är inte som det ska! Det är helt enkelt inte längre värt för min del. Har hållit mig till samma gym i ca 4 år nu och snacka om att det är dags för byte. Det är egentligen rätt intressant att jag byter nu, då jag för ca en vecka sedan hade inte ens idén i huvudet..men en kalldusch ( bokstavligen talat) hjälpte allt på traven.

Anyway det jag ville komma till var detta:
X är en träningsanläggning som varit verksam under drygt nio år och som drivs av två eldsjälar med mer än 50 års gemensam erfarenhet om att träna. Vi finns i centrala Göteborg i en toppmodern anläggning om 950 m2.
Kompetenta PT finns redo för att hjälpa dig. Vi har även ett kroppsvårdsteam med massör och naprapat och självklart hittar du marknadens bästa solarium här. 

Vi hette tidigare Y men beslöt i samband med en helrenovering av företaget att även byta namn. X står för "nytt, fräscht och vitalt", precis som vår idé om hur träning skall vara. om du väljer att träna på X kommer du snabbt märka att det finns ett stort engagemang utöver det vanliga hos alla som jobbar här. Vi vill aldrig bli en stor träningsfabrik utan satsar mer på en nära känsla till alla som tränar.
Det är en liten beskrivning av gymmet  som man hittar på deras hemsida. Självklart är allt detta en ren BULLSHIT! Men vill inte hänga ut gymmet, så jag bytte namnen mot X och Y.
Sanningen är att jag tycker att personalen vid kassan är lite små arrogant, dem sitter och röker utanför gymmet, och klasserna kan vara bättre. Det finns alltför många maskiner där, alltid en jäkla kaos, dem "bygger om" väldigt ofta och det känns inte alls fräscht!  Skulle inte säga att det är en toppmodern anläggning. Det enda bästa med allt, är att det finns två söta bulldogar där som man kan klappa ibland. Dem tillhör personalen och är helt underbara. Tyvärr kan jag inte stanna där bara för deras skull, jag måste bort därifrån.

Något fint

att titta på..
Diggar stilen.

Lite update

Spenderade en halvdag på biblioteket och är nu helt slut. Kom hem för ett tag sedan, käkade och nu vilar jag. Idag har jag insett vilken period som väntar mig för de kommande månader. Mycket matte, engelska, nya ord, böcker och allt annat som hjärnan kan suga in. Imorgon kick-startas dagen med ett träningspass för att sedan återigen bege mig till kära biblioteket. Det är småsynd att jag inte kan koncentrera mig hemma, alltför många frestelser för min del! Tv och data är en svaghet, vilket gör att jag måste palla mig ner till stats. Dock är det ett bra ställe att plugga på och få saker gjorda. Har ni nu svårigheter att koncentrera er hemma, försök med bibliotek! Ska nu vila klart och sedan gå läsa min bok om ..skatter. Haha, ni läste rätt! Och det är inte piratskatter jag snackar om utan vår kära skatt.
Stötte på denna artikel idag när jag läste en tidning..kom på att tänka en diskussion som N och jag hade för ett tag sedan om droger och alkohol..kan säga att han vinner över mig just nu.

I am live

Jag älskar hur jag bloggar "effektivt" i några dagar och sedan bara försvinner, men ni som orkar och vill får tåla lite. Har förtillfället och ett bra tag framöver. Synd för mig att många bra filmer går på tv idag, lite svårt att plugga då. Imorgon blir det gym och plugg! Vet inte vad jag ska skriva mer just nu..Har inga djupa tankar som jag kan dela med mig och kan inte heller berätta något roligt som jag har gjort.

Sweet Disposition

En skön låt jag hörde idag..

Lite sånt..

Vill säga mycket, men inget kommer ut.
Diverse bakomliggande orsaker såklart, men det viktigaste är väl att inget sådant behöver finnas på bloggen.
Såg 500 Days of Summer idag, rätt okej film.
Var på Freeport, fyndade ett par Whyred jeans..
Läsate The Economist igen..
Klockan tickar, tiden rinner iväg.
Vad är det som går och går...och aldrig kommer tillbaka?

Hon är visst på allas läppar..


The good with the bad..

Det goda, det onda, det helt onödiga och det ljuva..Adjö 2010. Ta vara på 2011..spendera det väl.

RSS 2.0