What's my name

Ibland kommer man på att man snackar skit, ibland kommer man på att allt man tror inte riktigt stämmer.
Vad händer när man inte riktigt kan lita på sig själv? När det finns en sida hos en som bara väntar på att lura in i en fälla. Då blir allt farligt. Man måste pusha lite hårdare, försöka vara på sin vakt. Good luck säger jag..

Destination N

Trevlig kväll alla!
Ska nu rusa till pojkvännen och spendera kvällen där. Ser ut som att det kommer bli en hemmakväll.

Myself tonight


My beautiful


20 snart 10

Har ni tänkt på hur bra det är att vara ett barn? Visst har man sina stunder också, men samtidigt kan man inte ens jämföra hur det är att vara 20 år gammal och hur det är att vara 10. Man slipper massa oro, problem, plugg och förväntningar.  Kan inte påstå att jag inte önskade att livet skulle vara lite enklare ibland, men vem önskar inte det? Trots mina problem så vet jag att det finns så många människor i världen som har det 1000 gånger värre. Tio var en bra ålder faktiskt.

Dagens Meny

God förmiddag mina vänner!
God morgon för min del då jag vaknade nyss. Ska göra en väldigt stor frukost till mig själv och kolla på ett nytt avsnitt av DH dvs. Desperate Houswives. Om ca 2 timmar kommer jag ligga på operationsbordet och skära ut en tand. Göttans. Wish my luck!
Fick förresten ett erbjudande om att åka till denna vackra staden, tackade nej. När jag ska dit, vill jag imponera på folk. Känner att det inte var rätt tid just nu.

Breaks my heart

Tycker det är så himla trist när förhållanden tar slut. Det går verkligen inte förklara och kan säga att man avskräcks från förhållanden ganska så mycket då. Allt inom en känns grått, man har en klump i magen, i hjärnan och i hjärtat. Att förlora sin käraste känns aldrig bra. Det känns skit att veta att saker kommer aldrig vara som dem var innan och att man nu måste gå vidare på egen hand. Helt skit. Alla saker man tog för givet innan blir ovärderliga.

The naked truth

Är det bara jag som mår skit när man ser alla kändisar i tidningar, filmer och reklam? Hur kan man vara så perfekt tänker jag. Det är lätt att glömma att det är precis som jag och du, som vilken person som helst. Här är en reminder till oss alla. Inte för att vara elak, men för att rättfärdiga faktumet att ingen är perfekt och att smink får ALLA att se bra ut. Dig, mig och dem!
Cameron Diaz
Eva Longoria
Jennifer Lopez
Jessica Simpson
Kim Kardashian

Ett tidigt samtal.

Klockan sju gick jag upp och ringde min chef. Repliken löd: Kommer inte kunna komma in idag, är sjuk. Awsome, nooot. Vilar nu ut och hoppas på återställning snarast. Verken roligt eller passande att vara sjuk just nu. Ska ändå plugga ett tag idag och sedan kolla på Biggest Loser final del II. Glädje, obeskrivlig lycka.

From Asia with love


RSS 2.0