Airplanes


Sweet


Damn good

Känns så jäkla bra just nu! Är hemma från gymmet och är helt slut. Ska läsa något sedan soova. Känner mig väldigt optimistisk just nu. Är helt slut men är ändå hur jäkla pigg som helst. Jag önskar att träning kunde bli en del av mig, skulle nog må så mycket bättre då! Träning gör en verkligen lyckligare.
Min gudinna när det gäller träning och hälsa

Sea of love


Me, me ..ME

Känner att jag inte riktigt orkar med alla problem på mina axlar, men samtidigt skulle jag inte klara mig utan dem. På senare tid så börjar det kännas som att problemlösning är det som definierar mig, det är det som ger mig en kick. Dock kan det bli lite för mycket vid vissa tillfällen och man känner att man inte orkar göra något. Det är knappt att man orkar hålla sig uppe. Men jag tror verkligen på att det som inte bryter ner en gör en starkare. Jag har inga problem med att vara den som håller uppe saker, att ha koll på allt och alla men jag är rädd att det kan gå lite väl långt. Aldrig vill jag bli kall inombords, förlora förmågan att visa värme och gå helt psyko. Vissa dagar är jag inte alls långt ifrån att slå söner hela huset. Temperament är inget jag saknar! Lite mer tålamod önskas och förmågan att behålla lugnet skulle uppskattas.
Jag vet att problemen kommer aldrig sluta komma och ofta känner jag mig svag och känslig, men när jag kollar tillbaka i tiden inser jag att jag är ändå starkare än vad jag var innan. Det finns ingen chans att jag slutar att kämpa för det jag önskar mig i livet. Det kanske kommer stunder då jag vill bara ge upp, lägga mig på soffan och helt enkelt förtränga, men dessa stunder går över och jag fortsätter mekaniskt vidare. Jag ska få det jag vill och ska nå mina mål i livet.

Våga att tala

Känner att min blogg kommer få en mindre vändning snart. Tycker att det är dags att börja diskutera saker. Viktiga saker, roliga saker och omtalade saker. Det går inte bortse min kärlek för vackra ting, men vill inte heller förlora min passion för att diskutera samhället och livet. Det finns så mycket att lära sig bara från den egna debatten och åsikten.  Man ska aldrig sluta analysera saker, du kommer att gå miste om en hel del då!

Here we go again.

Sena kvällar, tidiga morgon. It's called a ... Anyways ska ta och vila lite innan jag drar iväg till festen i min Valentino klänning med Darin. Bilen är snart och ska hämta oss, en ferrari. I ride in style! Senare på kvällen blir det lite skumpa med självaste kungen. Yeah, right! Att köra med en uppstoppad alter ego är nog inte min grej! Känner mig helt trött och sliten nu, energi krävs för att få sig att framstå som någon man inte är. Ska bli inte hämtad av Darin i en ferrari och ska inte heller dricka skumpa med kungen i en Valentino klänning. Ska dra äta med världens underbaraste B och sedan kolla på vackra Salt. Detta räcker för min subjektiva lycka och mer därtill.

Tillfällig

Har en tillfällig design tills jag orkar fixa en snyggare. Ni får helt enkelt stå ut och se glada ut;)
Har även en tillfällig bloggtorka. Eller inte. Har mycket att säga vet bara inte hur jag ska få det ner på papper.
Har fortfarande ont och önskar bara att skiten kunde gå över.
Lyssnar nu på musik och tycker synd om mig själv.
Har lyckats vara produktiv idag och även få lite inspiration i den tråkiga vardagen.
Känner att jag vill göra om mitt rum, göra om mig själv och göra om mitt liv.

Come here and kiss me


Dubbelkind

Genomgick en mindre "operation" igår och sitter nu med en dubbelkind. Skulle dra ut en tand som satt under tandköttet. Har nu tryckt i mig lite mat ( bokstavligen) och tagit värktabletter. Ska ni gå dega och helt enkelt slösa bort dagen på att vila och tycka synd om mig. Orka att man ska gå genom samma sak om en måndad:(

Mitt huvud sprängs!

Sitter just nu och kollar på Hells Kitchen med ett Hells Huvudvärk! Vill skriva några inspirerande ord, men känner att då skulle jag vara dubbelmoral från min sida då jag inte har levt som jag predikar på sistone. Slösar dyrbar tid på skitsaker, stannar uppe till sena timmar och vaknat när morgonen eller förmiddag inte ens var aktuella. Vill verkligen se en förändring i mig just nu och ska kämpa hårt för att försöka få till den.

The lady in pink


Is it just bullshit?

Har märkt att folk snackar mycket, har märkt att jag snackar mycket.
Talk talk talk. Helt meningslöst prat och tjat.
Så mycket skit som man säger och kommer aldrig till själva handlingen.
Tänk hur mycket man skulle få gjort om man slutade prata om det och började handla istället?

It's not just fuel, it's my passion!

Gick på en härlig kvällspromenad men en kompis. Väldigt mysigt! Vi kom in på ämnet mat och insåg att båda var sjukt sugna på allt möjligt, men vi lyckades hållas borta både från Seven eleven och MC. Stort cred för oss, men skämtar inte när jag säger att vi dräglade när saker som sushi, räkor och baguetter kom upp på tal. När man bestämmer för att åka upp till en annan stad enbart för att käka då är det illa. Vad ska jag säga? Jag älskar mat. Jag är alltid den som är sugen på något. Ibland är det pizza, ibland är det en stek som är medium done, ibland är det tårta och många gånger är det räkoor. Jag gillar att äta ute för då får man äta oftast gott. Jag älskar salladsbufféer och alla andra goda saker som finns där. I have a passion for fashion but I also have one for FOOD!

Too hard to live, too easy to die

Man tar livet för givet. Man tar dem man älskar för givet. Man kan älska någon så obeskrivligt mycket, men aldrig riktig förstå att dennes plats i livet är inte garanterad. Det är för lätt att dö, för svårt att leva.

It's all in my eyes...and they are telling you lies


Agent Provocateur

Det snygaste jag har sett!

Badgley Mischka


Lycka i det olyckliga..

Sool ute! Varmt ute och nu ska jag uut! Trots att jag är deppig som jag inte vet vad så ska jag ta vara på solen och det goda vädret. Lite sol kan nog göra mig gladare.

You make me go Kerr

Världens charmigaste modell.
Älskar hennes ödmjukhet.
Sexig.Vacker.Smart.
Oslagbar kombination

RSS 2.0