Sorgligt och helt jävla löjligt!

Blir så himla arg när jag tänker på en viss sak, nämligen den svenska flaggan. Att det ska vara en sådan stor sak en en svensk person vill sätta upp svenska flaggan. Det är helt löjligt att handlingen många gånger klassas som rasistisk. Detta tyder på att det är för få som vågar visa kärlek för sitt land och ha flaggan i sitt rum eller på balkongen. Vad sägs som att främja en nyttig relation till den svenska flaggan? Wtf, det här är Sverige och svenskar. Diskriminering på högsta nivå!
Varför är det acceptabelt att någon som kommer från Irak, Grekland, Turkiet eller Norge får sätta upp sin flagga utan att klassas som rasist? Helt jävla sjukt! Vilken jävla frihet va? Svenskar ska kunna vara stolta över sitt land och inte behöva vara rädda att visa det.
Finns det någon annan som förstår hur sjukt detta är? Hur roligt skulle du tycka om du satte upp ditt lands flagga, i ditt land och blev sedan kallad rasist? Skulle detta funka i Grekland? Eller något annat land som t.ex. Italien? Jag tror inte det!
Man ska inte att stämpla alla som rasister, nazister eller nationalister, för att alla är inte det. Dem orden är inte att leka med.  Sluta ge svenskarna skit för saker som dem inte har förtjänat. Visa lite tacksamhet och ödmjukhet. Det är en flagga ffs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0