we like..









Jag är en sucker för snygga underkläder, men tycker att det är ett rätt dyrt "plagg".
När det gäller budgetvariant kan man landa på ca 50 - 130 kr för trosor och 120 - 300 kr för en BH. Dyrare märken ligger på runt 100 -300 kr för trosor och BH på 300 kr - 500 kr. Det är inte småpengar vi snackar om här. Visst gör H&M rätt prisvärda underkläder, men kvalitén är inte den bästa dock finns det guldkorn här och där. Bortsett från kära H&M är det inte många andra butiker som erbjuder snygga underkläder till ett rimligt pris. Lindex är med på ett hörn, men skulle nog inte påstå att deras underkläder är lika ungdomliga, samma problem gäller även Kapphal. Gina Tricots underkläder är liknande till H&M, dock är utbudet väldigt fattigt.

Är fallet sådant att du vill ha snygga underkläder med kvalité är mitt tips att du vänder dig till märkesunderkläder. Det är inte ett dåligt val och kan bli ett som är inte alltför kostsam om du vänder dig i rätt stund. Helt utan tvekan ska man passa på att handla underkläder under rean. Bra priser och massa fynd. Istället för att lägga pengar på en BH hos H&M kan man satsa på Calvin Klein eller Björn Borg. Precis nu kan man hitta en hel del fint i Åhlens.

Rea eller inte rea är underklädes köp fortfarande en dyr affär, men det är ett köp som vi är villiga att genomföra. Snygga underkläder är ovärderliga. Trots att vi inte skyltar med dem alltför mycket, ger dem fortfarande tjejer en svårbeskrivlig glädje. Vissa underkläder är så snygga att man nästan önskar att man kunde gå runt i dem i stan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0